Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/guruasig/public_html/wp-content/themes/borrow-child/functions-travel.php on line 1014

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/guruasig/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal - GuruAsig

S.C. Manoiu OVIDIU CONSULTING S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr.0002804 in registrul de evidență al prelucrătorilor de date cu caracter personal. Persoana responsabilă cu protecția datelor este contact@guruasig.ro.

S.C. Manoiu OVIDIU CONSULTING S.R.L. procesează datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și cu Regulamentul UE 2016/679 în scopul furnizării de oferte, încheierii, derulării și executării contractelor de asigurare în conformitate cu Legea nr.32/2000 privind activitatea şi supravegherea intermediarilor în asigurări şi reasigurări. Prestatorul se obligă să nu înstrăineze datele personale identificabile ale utilizatorilor și să asigure cel mai ridicat nivel posibil de securitate a transmisiunii și stocării datelor. Transmiterea datelor cu caracter personale către alte persoane se va efectua exclusiv în cazul în care:

  • există consimțământul utilizatorului;
  • este necesară în vederea onorării comenzii de emitere a poliței de asigurare;
  • există o solicitare expresă a autorităților publice sau instanței de judecată;

Informațiile privind mijloacele de plată (cardurile bancare) nu sunt stocate pe serverele www.guruasig.ro.

În privința propriilor date cu caracter personal, utilizatorul are dreptul de acces, de rectificare, de ștergere, de restricționarea prelucrării, de a se opune prelucrării, de portabilitate, precum și de a nu fi supus unei decizii individuale. Utilizatorul își poate exercita aceste drepturi printr-o cerere scrisă datată și semnată adresată S.C. Manoiu OVIDIU CONSULTING SRL la sediul social sau la adresa de e-mail: contact@guruasig.ro. Prin plasarea comenzii și completarea chenarului corespunzător, sunteți de acord ca S.C. Manoiu OVIDIU CONSULTING SRL să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de dvs. și în scopuri statistice, de reclamă, marketing și publicitate.

Datele cu caracter personal vor fi stocate de S.C. Manoiu OVIDIU CONSULTING SRL până la data expirarii valabilitatii politelor. (emiterea poliței/6 luni/1 an etc.)