Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/guruasig/public_html/wp-content/themes/borrow-child/functions-travel.php on line 1014

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/guruasig/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644
Intrebari frecvente - GuruAsig

Intrebari cu privire la RCA

Datele oferite sunt in deplina siguranta compania noastra fiind înregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 0002804 in registrul de evidență al prelucrătorilor de date.

Toate informatiile sunt necesare pentru afisarea tarifului corect deoarece ofertele rca se genereaza de sistemele informatice care la randul lor sunt conectate la diferite entitati, Cedam, baze de date ale asiguratorilor, baze de date ala politiei etc

Politele rca sunt emise electronic fiind semnate si stampilate de catre societate de asigurare. De aceea o polita fizica inseamna un print color al documentului electronic.

RCA -ul se livreaza pe adresa de email in format electronic color sau prin curier.

Se achita online sau cu ordin de plata. In ambele situatii primesti polita dupa plata ai polita in format digital.

Dupa emitere politei iti punem la dispozitie un numar de telefon la care poti sa suni pentru a afla informatii privind deschidera si lichidarea unui dosar de dauna.

Cumparand aceasta optiune, in cazul in care esti lovit de un tert, poti folosi propria ta asigurare rca pentru ati plati dauna.

Pentru a corecta greseala din polita rca trebuie sa ne trimiti o poza a talonului masinii.

Online se poate incheia pe o perioada de 6 sau 12 luni. Pentru alte perioade mergeti in agentiile asiguratorilor.

Este sistemul prin care se bonuseaza clientii fara daune si se pedepsesc cei care provoaca daune printr-o majorare.

In acest caz trebui sa trimiteti o copie dupa actul de dobandire al autoturismului si o copie dupa talonul acestuia la adresa de email contact@guruasig.ro pentru validarea ofertei de catre societatea de asigurare.